Fotografii HOT cu Loredana Chivu la piscină! Ce s-a văzut când s-a întors cu spatele

Sandra Popescu  
înStiri mondene
20/08/2018, 16:29
Fotografii HOT cu Loredana Chivu la piscină! Ce s-a văzut când s-a întors cu spateleGALERIE FOTO

Fotografiile HOT cu Loredana Chivu la piscină sunt în top în fiecare vară. Mai exact, de câte ori apare focoasa blondă în costum de baie, bărbații ”fac coadă” în rândul urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Să nu mai vorbim despre cei care au norocul să se nimerească la același bazin cu ea.

Fără doar și poate, Loredana a încins imaginația bărbaților cu ultimele imagini postate. Și parcă nu ar fi fost suficient, Loredana s-a lăsat pozată și din spate, fanii înroșind pe loc butonul ”like”. Toate aceste imagini incendiare, spun gurile rele, ar veni după ce s-a despărțit ireversibil de iubitul ei, Mihai. Acesta ar fi înșelat-o cu una dintre cele mai bune prietene ale fostei asistente TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Loredana Chivu a încins imaginația bărbaților cu aceste imagini HOT la piscină
Loredana Chivu a încins imaginația bărbaților cu aceste imagini HOT la piscină

Fotografii HOT cu Loredana Chivu la piscină

Loredana Chivu a postat o serie de fotografii HOT la piscină, însă a mai fost o imagine care a depășit imaginația internauților. Așa cum veți putea vedea în GALERIA FOTO DE MAI SUS, Loredana s-a pozat și topless, în dormitor. Ce altceva și-ar mai putea dori fanii blondinei?!?

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×