FOTO + VIDEO / Scandal AMOROS! Directorul unei şcoli, FILMAT în timp ce făcea amor cu o profesoară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/10/2015, 00:00
FOTO + VIDEO / Scandal AMOROS! Directorul unei şcoli, FILMAT în timp ce făcea amor cu o profesoară GALERIE FOTO

Incident incredibil la o şcoală din Swansea, Ţara Galilor. Directorul Graham Daniels şi profesoara de chimie, Bethan Thomas, au fost filmaţi de un elev în timp ce întreţineau relaţii sexuale în biroul său. 

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA POZE CU DIRECTORUL ŞI PROFESOARA DE CHIMIE! CUM ARATĂ CEI DOI AMANŢI!

Pe filmare se aud zgomotele celor doi în timpul actului amoros, iar elevul care a filmat toată scena a urcat clipul pe Youtube. Filmuleţul a devenit repede viral şi a fost formulată o plîngere la adresa celor doi şi a fost stabilită o comisie care să judece cazul.

Klaus IOHANNIS şi soţia lui, doamna Carmen, CRITICAŢI pentru că au postat ACESTE FOTOGRAFII pe FACEBOOK! Vezi imaginile controversate cu preşedintele ROM NIEI

Atît Graham Daniels (51 de ani), cît şi Bethan Thomas (37 de ani) au demisionat imediat ce filmuleţul a fost făcut public. Mai mult, comisia de disciplină care a judecat acest caz au fost găsiţi vinovaţi şi riscă să fie excluşi din învăţămînt definitiv.

Dezvăluire INCENDIARĂ! Asta e BOMBA SEXY a lui Vladimir Putin!!! Galerie FOTO! Rămîi INTERZIS cînd o să vezi imaginile făcute PUBLICE!!!

Unul dintre martorii prezenţi la proces a declarat că în şcoală se zvonea că cei doi au mai mult decît o relaţie profesională. Atît directorul, cît şi profesoara de chimie erau căsătoriţi.

EXCLUSIV! Imagini fabuloase! AVEM PRIMELE fotografii cu PRODANCA GRAVIDĂ! Cum arăta VEDETA!

CLICK AICI SĂ VEZI FILMULEŢUL INTERZIS MINORILOR! DOVADA PE CARE DIRECTORUL ŞI PROFESOARA NU AU PUTUT-O CONTESTA! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×