Foto. Victoraş Micula s-a însurat. Cum arată tânăra

Claudiu Ilie  
înReality show
20/02/2018, 12:19
Foto. Victoraş Micula s-a însurat. Cum arată tânăraGALERIE FOTO

Victoraş Micula, protagonistul unor scene care l-au plasat în categoria răsfăţaţilor urmaşi ai bogaţilor României, s-a însurat cu logodnica sa, Ozana Puşcaş, de Ziua îndrăgostiţilor.

De-a lungul anilor, tânărul a uluit pe toată lumea cu opulenţa în care trăieşte, astfel încât discreta cununie nu pare să fie în stilul care l-a caratcterizat în timp. Nu demult, Victoraş şi-a achiziţionat un elicopter EC 130, model fabricat în numai 700 de exemplare şi care costă 3,4 milioane de euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ieşit o vreme din prim-planul atenţiei publice, Micula junior a făcut acest pas important în viaţa personală. În ajun de Crăciun, Victoraş Micula şi-a anunţat logodna, pe contul său de pe o reţea de socializare.

Aleasa tânărului se numeşte Ozana Puşcaş şi este o tânără din Oradea. Anunţul logodnei i-a luat prin surprindere pe prietenii săi virtuali, care s-au grăbit să-l felicite şi să-i ureze toate cele bune.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×