FOTO / Ruby, apariţie de senzaţie! Ce a făcut cu banii cîştigaţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/05/2015, 08:53
FOTO / Ruby, apariţie de senzaţie! Ce a făcut cu banii cîştigaţi

Cu banii pe care i-a castigat in jungla „si-a pus” dinti noi! In plus, nu mai are nici o buba pe fata! 6.000 de euro a costat-o fatetarea intregii danturi

 Ruby a facut senzatie weekend-ul trecut, la Sibiu, unde a avut loc cel mai mare eveniment muzical din Romania. Cantareata a afisat un nou look, multa mai sexy, fanii abia recunoscand-o!
Ruby a facut furori la Sibiu! Fanii au ramas surprinsi cand artista si-a facut aparitia. Ei se asteptau sa o vada pe “fata rea” si tatuata, insa au avut surpriza sa gaseasca o Ruby sexy si cu o noua infatisare. Solista a purtat o salopeta alba, decoltata si putin transparenta, ce-i punea in evidenta silueta de invidiat, parul si l-a dat pe spate, iar zambetul iti lua ochii efectiv. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe artista in culise, chiar inainte de a urca pe scena.

Ruby a investit o mica avere in dantura, ca sa aiba si ea un zambet asemeni vedetelor de la Hollywood. Si i-a iesit! Cantareata a scos din buzunar 6.000 de euro ca sa-si fateteze dintii si e extrem de incantata de rezultat. “Mi-am fatetat dintii, am zambetul pe care mi l-am dorit. A fost ceva de munca si m-a costat vreo cateva mii de euro. Dar s-a meritat. De cand am aceasta dantura toata lumea imi spune ca mi s-a schimbat chipul si ma intreaba ce operatii estetice mi-am facut. Ei bine, mi-am fatetat dintii, nu m-am operat”, i-a spus Ruby unei prietene.

Pentru Ruby insa, aceasta suma nu este exagerata avand in vedere ca pentru un concert, ea incaseaza in jur de 3.000 – 4.000 de euro, iar recent a participat la show-ul filmat in jungla unde a castigat bani frumosi. Pentru zambetul pe care-l are acum, cu siguranta artistei nu-i pare rau ca a mancat viermi, insecte sau ca s-a umplut de bube in jungla.

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×