Galerie FOTO. Reacţia incredibilă a unor părinţi după ce au aflat că fiica lor joacă în filme pentru adulţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/11/2015, 12:51
Galerie FOTO. Reacţia incredibilă a unor părinţi după ce au aflat că fiica lor joacă în filme pentru adulţi GALERIE FOTO

               Katia Repina este o fotografă rusă care analizează, prin intermediul aparatului de fotografiat, industria filmelor pentru adulţi. În urmă cu trei ani aceasta a cunoscut-o pe Marta, o actriţă de origine spaniolă care juca în filme cu adulţi.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Marte are 23 de ani şi şi-a spus povestea printr-un proiect fotografic realizat de Katia, iar între timp, cele două au devenit prietene. “Acest proiect nu este despre sex, ci despre omul din spatele jobului. Este un loc de muncă ca oricare altul, lipsit de strălucire”, a spus Katia, informează evz.ro.

Marta a decis să le dezluie şi părinţilor job-ul pe care îl avea. “A fost un şoc. Nu au vorbit cu ea o lună. Sunt foarte norocoasă. După, i-au spus ca deşi nu le convine şi nu sunt de acord, o iubesc oricum. Acum s-au împăcat şi locuiesc aproape unii de alţii”, a mai spus Katia. “Mă iubesc şi sunt cel mai frumos lucru din viaţa mea”, a spus şi Marta.

Înainte de a intra în industria porno, Marta nu avea iubit. În cadrul proiectului fotografic, Marta l-a cunoscut pe fostul său iubit, un culturist de origine ucraineană. Acum, Marta are un nou iubit care nu lucrează în industria filmelor pentru adulţi. “Nu aş putea sa am o relaţie cu cineva din această industrie. Dar el mă accepta aşa, ştie că jobul meu e parte din cine sunt”, a declarat Marta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×