O tânără poliţistă de 27 de ani din Orăştie, dezbrăcată! Vezi pozele scandaloase cu Elena

in Monden
12/04/2018, 18:53
O tânără poliţistă de 27 de ani din Orăştie, dezbrăcată! Vezi pozele scandaloase cu Elena GALERIE FOTO

Atena Elena a devenit cunoscută după ce a postat mai multe poze sexy pe site-urile de socializare. Tînăra poliţistă din Orăştie se mîndreşte cu corpul său şi nu ezită să arate acest lucru ori de cîte ori are ocazia.

Bruneta în vîrstă de 27 de ani este poliţistă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, iar timpul liber preferă să-l petreacă în sala de fitness şi la plajă.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

„Toate aceste imagini au fost făcute în timpul meu liber. Eu nu sînt ipocrită şi ştiu că femeile îşi doresc admiraţia sexului opus. Le-aş spune fetelor să-şi urmeze visele şi să se pună pe ele pe primul loc, dar să nu îşi neglijeze cariera. Să aibă grijă de ele şi să investească în ele”, a spus Atena Elena.

Ştirea MOMENTULUI

El este românul care a distrus cinci vile noi, în Marea Britanie! Românul nu a răbdat umilința!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.