FOTO / Mihaela Rădulescu, o nouă poză provocatoare pe Facebook

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/09/2015, 13:32
FOTO / Mihaela Rădulescu, o nouă poză provocatoare pe Facebook GALERIE FOTO

Feminitatea Mihaelei Rădulescu este ceva peste care nu poţi trece atunci când o vezi.

Plecată pe Coasta de Azur, diva îşi trăieşte relaţia cu paraşutistul Felix Baumgartner, pe care l-a vrăjit. La cum începe fiecare dimineaţă, nici nu-i greu. Aproape despuiată, Răduleasca (46 ani) îi face fiecare zi mai frumoasă iubitului şi, deşi nu mai e de mulţi ani o tinerică, se comportă ca o adolescentă condusă de hormoni. Asta să fie cheia succesului?

Într-un un decor familial şi o privelişte ameţitoare, Felix a fotografiat-o pe Mihaela Rădulescu aşa cum se bucură s-o vadă în fiecare dimineaţă. Cadrul este intim, iar detaliile lăsate la vedere dau dovadă de o vacanţă de milioane: departe de ochii curioşilor şi cât mai aproape unul de celălalt. Mihaela se scaldă în razele calde ale soarelui, după o seară în care braţele soţului ei i-au ţinut de cald. Aceasta este acoperită de un cearceaf ce stă să cadă şi priveşte spre orizont, scrie spynews.ro.

Mihaela şi Felix îşi trăiesc povestea de dragoste de aproape doi ani. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe lume Ayan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×