FOTO / Mihaela Rădulescu, ipostază inedită. Cum s-a îmbrăcat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/10/2015, 19:25
FOTO / Mihaela Rădulescu, ipostază inedită. Cum s-a îmbrăcat GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu a îmbrăcat portul tradiţional austriac pentru a-i face pe plac iubitul ei, Felix. Frumoasa prezentatoare TV s-a fotografiat apoi foarte mândră între fraţii Baumgartner.

„My first dirndle party !:) Abia astept sa-l imbrac si eu pe Felix in itari si ilic, cu camesa si opinci:))). Deocamdata, i-am facut placerea sa port costumul traditional austriac ( dirndle) si trebuie sa admit ca m-am simtit…de-acolo:))). Ador aceasta placere si mandrie a austriecilor de a-si purta costumul traditional aproape la orice petrecere. Ce simplu si inedit ar fi sa nu ne mai batem capul cu rochii de seara si sa imbracam portul popular din zona in care ne-am nascut. În poza stau intre fratii Baumgartner – Felix si Gerald”, a scris Mihaela pe Facebook.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au o relaţie amoroasă din toamna anului 2014. De atunci, fosta vedetă Antena 1 îşi împarte viaţa între România, Monaco, acolo unde locuieşte cu fiul său, şi Austria, ţara de origine a iubitului ei. Mihaela este nelipsită de la evenimentele importante din viaţa lui Felix.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×