FOTO. Mădălina Ghenea, pozată aproape goală de iubit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/04/2016, 11:50
FOTO. Mădălina Ghenea, pozată aproape goală de iubit GALERIE FOTO

Legătura de dragoste dintre Mădălina Ghenea şi iubitul ei, designerul Philipp Plein, este ca niciuna alta în lume. Se plimbă prin Italia, Franţa şi Statele Unite ale Americii, se tatuează unul cu numele celuilalt şi se logodesc după doar câteva săptămâni de relaţie.

Mai mult, fac totul public, inclusiv tensiunile dintre ei, asta ca toţi fanii şi curioşii să fie la curent cu fiecare pas al cuplului. După ce Mădălina a publicat pe Instagram o conversaţie între logodnicul ei şi fosta lui iubită, convorbire scoasă apoi de olteancă de pe pagina ei de socializare, frumoasa româncă şi bogatul creator de modă nu se mai opresc din dovezi de iubire făcute publice, scrie click.ro.

Fie că se pozează în vreo vilă sompuoasă de-a lui Philipp, în vreun restaurant luxos, pe străzile din New York sau Paris, cei doi îşi însoţesc fiecare fotografie de mesaje de dragoste.

Imaginile sexy nu sunt nici ele lăsate deoparte de cei doi, iar cea mai recentă poză de pe contul de Instagram al lui Plein o arată pe Mădălina Ghenea doar într-o pereche de chiloţei galbeni. Modelul se află chiar în baia din casa din New York a iubitului său, unde se poate lăfăi în voie într-un lux orbitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×