FOTO A fost ca o vijelie pe ringul de dans! Cum s-a distrat Elena Udrea la aniversarea lui Reghe.

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/09/2015, 08:57
FOTO A fost ca o vijelie pe ringul de dans! Cum s-a distrat Elena Udrea la aniversarea lui Reghe. GALERIE FOTO

CANCAN.ro a aflat ca Elena Udrea a fost sufletul petrecerii la aniversarea lui Laurentiu Reghecampf. Fostul ministru a dansat toata noaptea, s-a simtit foarte bine si a plecat acasa dupa ora 1 noaptea. Blonda de la Cotroceni a fost insotita de o prietena.

Asa cum obisnuieste in fiecare an de ziua sotului ei, Anamaria Prodan organizeaza o petrecere fastuoasa in cinstea celui pe care il numeste “Soarele meu”. Asa s-a intamplat si acum, mai ales ca fostul antrenor al Stelei a schimbat prefixul si a implinit 40 de primaveri. Printre zecile de invitati care au fost chemati la o lacatie exclusivista de pe malul lacului Snagov s-a numarat si Elena Udrea.

CANCAN.ro a aflat ca fosta “blonda de la Cotroceni” a fost, alaturi de Anamaria Prodan, sufletul petrecerii. Elena Udrea a stat la restaurant pana in jurul orei 1 si jumtate, timp in care putine au fost momentele in care a ramas tintuita pe scaun. “S-a distrat pe cinste. A dansat destul de mult si nu a refuzat pe nimeni atunci cand a fost solicitata pentru o fotografie”, a spus unul dintre invitatii la evenimentul organizat in cinstea lui Laurentiu Reghecampf.

sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×