Foto fierbinte. O divă de la noi a pozat aproape goală ca să le arate tuturor că e disponibilă

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/02/2017, 13:09
Foto fierbinte. O divă de la noi a pozat aproape goală ca să le arate tuturor că e disponibilă GALERIE FOTO

Roxana Vaşniuc una dintre blondele din showbiz-ul dâmboviţean care poate candida cu succes la titlul de „cea mai sexy” apariţie mondenă. Dar, e singură… Aşa că, diva care îşi doreşte cu orice preţ un iubit a recurs la o modalitate controversată de a impresiona şi pentru a arăta cât e de disponibilă s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea.

Purtând doar lenjeria intimă, de culoare neagră, una minusculă, suficientă pentru a spune că nu era chiar goală puşcă, Roxana s-a lăsat fotografiată în mijlocul patului. Combinaţia dintre blana ce acoperea patul şi trupul dezgolit al divei este de-a dreptul incitantă şi, pare-se, menită să le facă bărbaţilor să le fiarbă sângele în vene suficient cât pentru a-i da un telefon şi a o invita în oraş.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu Roxana Vaşniuc

Blondina şi-a dorit foarte mult o familie şi în urmă cu un an a născut o fetiţă perfect sănătoasă, care poartă numele Rose-Marie. Din păcate pentru Roxana, relaţia cu tatăl fetiţei nu a mers deloc bine şi blonda a avut foarte mult de suferit, cei doi despărţindu-se cu mare scandal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×