Foto. România e sub alertă! O femeie înarmată cu un cuţit a ameninţat călătorii dintr-un autobuz

Iuliana Spirache   
în Stiri de ultima ora
17/12/2017, 13:03
Foto. România e sub alertă! O femeie înarmată cu un cuţit a ameninţat călătorii dintr-un autobuz GALERIE FOTO

O tânără a fost ameninţată cu un cuţit într-un autobuz din Ploieşti, chiar în zona Gării de Sud. Poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi de mama victimei şi s-a deschis o anchetă în urma căreia au aflat identitatea celei care este suspectă în acest caz, anunţă ph-online.ro. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA!

Pe Facebook a fost postat o imagine cu femeia care a ameninţat o tânără cu un cuţit în zona Gării de Sud, alături de următorul mesaj: „De curând, această femeie a ameninţat o tânără cu un cuţit în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud. Ieri, o întâmplare asemănătoare la Gara de Sud Ploieşti. Cine recunoaşte persoana şi poate da detalii cu privire la identitatea acesteia, rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicaţi. Mulţumesc!”, a scris bărbatul. 

„Poliţiştii au depistat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de ameninţare!”

Poliţiştii au fost sesizaţi de mama unei tinere de 17 ani, că fiica sa a fost ameninţată cu un cuţit.  „Ne-a sesizat mama fetei. Noi am demarat imediat verificările. O echipă operativă s-a deplasat imediat la faţa locului. S-a făcut verificări în autobuze, staţii, gări. Poliţiştii prahoveni au depistat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de ameninţare într-un mijloc de transport în comun in municipiul Ploieşti”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahov, Raluca Brezeanu. 

Conform primelor informaţii, femeia care a ameninţat cu un cuţit în autobuzul din Polieşti a fost identificată, fiind vorba despre o persoană în vârstă de 44 de ani care locuieşte în localitatea Şoimari. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×