Fotbalistul lui Dinamo, jefuit la hotel! Pagubă uriașă: 53.000 de euro

în Stiri de ultima ora
07/06/2018, 20:22
Fotbalistul lui Dinamo, jefuit la hotel! Pagubă uriașă: 53.000 de euro

Fotbalistul lui Dinamo, jefuit la hotel! Pagubă uriașă: 53.000 de euro – Jaime Penedo a fost victima unui jaf chiar în timp ce se afla pe teren. Jucătorul lui Dinamo apăra poarta reprezentativei statului Panama într-un meci amical când hoții au spart 3 dintre camerele de hotel în care erau cazați fotbaliștii.

Panama s-a deplasat în Norvegia pentru ultimul meci de pregătire înainte de Campionatul Mondial din Rusia. Jucătorii au fost cazați la un hotel din Oslo. În timpul meciului, 3 dintre apartamentele în care erau cazați au fost sparte. Potrivit primelor informații, poliția a fost alertată și a sosit la fața locului pentru a ridica probe, însă nu a identificat niciun suspect.

Hoții au fugit cu 53.000 de euro

Poliția norvegiană a confirmat jaful și a anunțat că hoții au sustras suma de 53.000 de euro din cele 3 apartamente. Jucătorii au aflat că au fost victimele unui jaf abia la finalul partidei în care Jaime Penedo a fost integralist. Norvegia s-a impus cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Joshua King. Panama se va deplasa în Rusia pentru Campionatul Mondial, unde a fost repartizată în grupa D, alături de G, alături de Anglia, Tunisia și Belgia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×