Fotbalist din România, amenințat cu moartea

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
07/06/2018, 19:52
Fotbalist din România, amenințat cu moartea

Fotbalist din România, amenințat cu moartea – Beniamin Popescu, fost jucător al celor de la Chindia Târgoviște și Cimentul Fieni, a fost amenințat cu cuțitul după ultimul meci pe care l-a jucat în tricoul celor de la Viitorul Perșinari.

Beniamin și-a văzut moartea cu ochii

După finalul meciului cu Spic de Grâu, disputat la Ghimpați, Popescu a părăsit vestiarele și s-a îndreptat spre mașina personală, când din spate a venit în alergare un spectator agitat, nervos că l-ar fi înjurat pe tot parcursul meciului.

Era să mă omoare. Dacă doar mă amenința era bine. Totul s-a întâmplat la finalul meciului, când un spectator a scos cuțitul la mine. Acel individ m-a înjurat neîncetat din tribună, iar eu l-am întrebat în momentul când am bătut out de ce mă înjură. După aceea el mi-a zis ce o să văd când se încheie jocul.

La terminarea dușului, colegii mi-au spus că mă caută un individ periculos, dar am zis că totul e glumă. În momentul când a vrut să intre în vestire s-au opus patru oameni, printre care și nea Vali Junghie. Din ușa vestiarului mi-a zis să mă duc la el să stăm de vorbă, dar eu mi-am văzut de treaba mea, atâta timp cât nu-l cunoșteam„, a declarat Beniamin Popescu, potrivit stirilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×