Lumea politicii, în doliu! Fostul deputat Nicolae Mischie s-a stins din viaţă

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/04/2018, 18:06
Lumea politicii, în doliu! Fostul deputat Nicolae Mischie s-a stins din viaţă

Fostul deputat PSD Nicolae Mischie s-a stins din viaţă, duminică, la Spitalul Elias, din Bucureşti. Potrivit familiei, decesul a survenit în urma unei infecţii severe, scrie igj.ro.

Mischie se afla internat în spital de mai mult timp, în urma unor complicaţii. El a suferit în urmă cu câţiva ani un accident vascular. Nicolae Mischie a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, perioadă în care a condus şi filiala judeţeană a PSD.

Mischie a făcut un an şi două luni de închisoare pentru mită

Anterior, el a fost deputat de Gorj, în anul 2008 încercând, fără succes, să candideze pentru un nou mandat în Colegiul 6 din Târgu Jiu, colegiu câştigat de Victor Ponta. Mischie a fost arestat în luna martie 2013, fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 4 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită. Fostul „baron” de Gorj Nicolae Mischie a fost pus în libertate în mai 2014, după un an şi două luni de închisoare pentru mită. Decizia de eliberare condiţionată a fost dictată de magistraţii Tribunalului Gorj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×