Fosta soţie a lui Răzvan Simion, atac fără precedent la Lidia Buble

Raluca Ogaru   
în Reality show
11/04/2018, 20:59
Fosta soţie a lui Răzvan Simion, atac fără precedent la Lidia Buble GALERIE FOTO
Lidia Buble a fosta tenţionată de Diana Simion să nu îşi mai dea cu părerea despre familia ei şi nici despre intenţiile fostului ei soţ de a se întoarce acasă. Diana Simion susţine că nu vrea să intervină între legătura dintre Răzvan şi cei doi copii pe care îi au, ba mai mult, îl aşteaptă pe moderator să vină să-şi vadă copiii şi să îi ducă eventual într-o excursie.
 
CITESTE SI:
 
 
”Apreciez mult faptul că domnişoara Buble este de acord ca Răzvan să-şi viziteze copiii, însă, aş vrea să-i atrag atenţia asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Şi, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei. Pentru că cei mici aşteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanţă sau într-un weekend undeva. Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat. Însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea şi sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorinţa soţului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o priveşte, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, a declarat Diana Simion pentru Libertatea.ro.
 
Potrivit unor zvonuri din anturajul celor doi, se pare că în luna februarie a acestui an, Răzvan ar fi intenţionat să se despartă de Lidia Buble, însă aceasta s-a opus cu înverşunare.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×