Fostă Miss Ucraina, dată dispărută! Cum a fost găsită

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
24/06/2018, 20:47
Fostă Miss Ucraina, dată dispărută! Cum a fost găsită GALERIE FOTO

Un model ucrainean, fostă Miss Ucraina, Anna Zaiachkivska a dispărut de acasă, având asupra ei 6.000 de euro și toate actele. Soțul ei s-a speriat când a văzut că lipsește și a anunțat de urgență poliția.

Miliardarul italian Gianluca Cervara părea să formeze cuplul perfect cu Anna, însă se pare că în realitate lucrurile nu stăteau deloc așa. Anna a fugit de acasa la doar o zi după ce postase pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. „Minunatul meu Gianluca Cervara, îți mulțumesc pentru ca sunt floarea ta si pentru că fac parte din familie”, a scris Anna, potrivit DailyMail.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fostă Miss Ucraina, dată dispărută

Soțul milionar a văzut apoi o poză cu fosta Miss Ucraina, dată dispărută, alături de un alt bărbat. ”A ridicat mâna la mine. Prima oară când a făcut asta, am fugit acasă la părinții mei, în Ucraina. Am decis ulterior să îi acord o nouă șansă, însă într-un final n-am mai suportat”, a explicat Anna conform sursei citate.

Închide ×