Galerie foto. Fosta iubită a lui Brooklyn Beckham a arătat tot

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
21/02/2018, 20:22
Galerie foto. Fosta iubită a lui Brooklyn Beckham a arătat tot GALERIE FOTO

Tallia Storm şi-a făcut apariţia la o petrecere tematică din Londra într-o ţinută argintie cu tăieturi atât de adânci, încât la fiecare mişcare părţile cele mai intime ale corpului tinerei erau în prim-planul camerelor de luat vederi.

Tallia, în vârstă de 19 ani, nu a ascuns mare lucru în rochia strâmtă şi strălucitoare, cam prea scurtă şi la care, pentru un plus de efect, a asortat o pereche de cizme la fel de „sclipicioase”, peste genunchi.

Click sus în galeria foto pentru a vedea imaginile

Cu o podoabă argintie în părul blond şi cu fard de pleoape la fel de glosyy şi, fireşte, tot argintiu, Tallia s-a alăturat altor oaspeţi la fel de eleganţi, ca Lottie Moss, Doutzen Kroes sau Hailey Baldwin. În timp ce prima a afişat o ţinută simplă, supermodelul Doutzen nu a ratat ocazia de a se evidenţia într-o jachetă roşu metalic, notează „Daily Mail”.

Tallia este prezentă în emisiunea „Celebs Go Dating” şi a devenit faimoasă pentru că la un moment dat s-a speculat că ar fi iubita fiului lui David şi al Victoriei Beckham, Brooklyn, cu care s-ar fi văzut în secret şi despre care tânăra spune că „i-a sucit minţile” înainte de a rupe relaţia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×