Mărturii şocante despre măcelul din Las Vegas! „Am fost chiar ACOLO! Am crezut că sunt focuri de artificii!”

Claudia Mîţoi    Irina Aldea   
în Hotnews
03/10/2017, 00:03
Mărturii şocante despre măcelul din Las Vegas! „Am fost chiar ACOLO! Am crezut că sunt focuri de artificii!”

Laura Robson, jucătoarea de tenis care a făcut parte din echipa Marii Britanii, în meciul de Fed Cup cu România, din primavară, s-a aflat în mijlocul evenimentelor tragice care au avut loc astăzi în Las Vegas.  Duminică seară, la ora locală 22:30, în Las Vegas a avut loc cel mai sângeros atac armat din Statele Unite, care a lăsat în urmă 50 de morţi şi 200 de răniţi. La concertul de muzică country unde a avut loc tragedia s-a aflat şi Laura Robson, fosta adversară a României în meciul de Fed Cup cu Marea Britanie. Aceasta a povestit cum a trăit cumplitele moment.

Jucătoarea în vârstă de 23 de ani a postat pe Twitter o fotografie în care anunţa că este şi ea prezentă la concertul de muzică country. După tragicul eveniment, mai mulţi suporteri au întrebat-o pe campioana de la Wimbledon din 2008 din proba junioarelor dacă este în regulă. Laura Robson a descris scenele şocante din Las Vegas ca fiind „îngrozitoare”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Laura Robson, şocată: „Am crezut că sunt focuri de artificii!”

Sunt ok… am fost chiar acolo. Toată lumea a crezut că sunt focuri de artificii, apoi toată lumea a început să fugă în toate direcţiile. Îngrozitor! Un prieten de-al meu, care era în mulţime, a încercat să îi ajute pe cei împuşcaţi. Suntem în stare de şoc!”, a spus jucătoarea din Marea Britanie, Laura Robson, pentru un post de televiziune din Marea Britanie.

În timpul unei melodii, deodată s-a auzit cum o armă automată era descărcată în mulţime. Pentru un moment s-a instalat liniştea după care a început vacarmul. Sute de oameni sunt filmaţi apoi cum fug de gloanţe. Cel puţin 50 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 200 au fost rănite, după ce un atacator a deschis focurile în timpul festivalului Route 91 Harvest.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×