A fost concediată pentru că este PREA SEXY. Cum arată educatoarea care i-a pus pe jar pe părinţi

Ionuţ Cataramă   
în Monden
23/09/2017, 18:20
A fost concediată pentru că este PREA SEXY. Cum arată educatoarea care i-a pus pe jar pe părinţi GALERIE FOTO

O educatoare din Rusia a fost concediată pentru un motiv de-a dreptul neobişnuit. Viktoria Demeskina, de 26 de ani, a fost acuzată că este „prea sexy” şi că poate fi un exemplu negativ pentru copii, motiv pentru care părinţii au cerut ca ea să fie demisă.

Tânăra a stârnit revolta părinţilor după ce una dintre mame a găsit contul ei de Instagram, a analizat pozele şi a ajuns la concluzia că multe dintre fotografiile postate de educatoare au „conotaţie sexuală”. Astfel, aceasta a fost acuzată că e „prea sexy”, iar conducerea a forţat-o să-şi dea demisia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Din întâmplare am dat peste contul ei de Instagram, iar multe dintre fotografii erau de natură sexuală. Ipostazele în care se pozează şi expresiile ei faciale prezintă o conotaţie sexuală care nu este indicată pentru o persoană care lucrează cu copii. Modul în care arată şi se îmbracă poate fi un exemplu negativ pentru cei mici”, a declarat femeia care de la care a început totul, mama unuia dintre micuţi.

Astfel, s-a declanşat o anchetă internă şi, după toate acuzaţiile părinţilor, Viktoria a fost obligată să plece şi să şteargă pozele, ajungându-se la concluzia că ipostazele sunt „indecente”. Tânăra s-a declarat total surprinsă de modul în care au procedat părinţii şi de motivul invocat de aceştia pentru demiterea sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×