A fost burlac până la 59 de ani, dar un calugar l-a convins sa se însoare! Cum arată femeia cu care Bebe Cotimanis a fugit la o mănăstire, în munţi!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/02/2017, 21:11
A fost burlac până la 59 de ani, dar un calugar l-a convins sa se însoare! Cum arată femeia cu care Bebe Cotimanis a fugit la o mănăstire, în munţi! GALERIE FOTO

Bebe Cotimanis a refuzat sa se recasatoreasca pana la 59 de ani, dupa ce in urma cu un deceniu a divortat de fosta lui sotie. Femeia care l-a facut pe Cotimanis sa se razgandeasca in aceasta privinta se numeste Florina Marcuta, are 45 de ani si e de profesie make-up artist. Florina a fost dusa de actor la altar dupa o relatie de aproape 15 ani si un copil impreuna, Matei.

In ciuda profesiei de actor, Bebe Cotimanis a preferat mereu sa stea mai in umbra atunci cand vine vorba despre viata lui personala. Tocmai de aceea  a organizat o nunta extrem de discreta, la o manastire de langa Vatra Dornei.

Doar 27 de persoane au participat la eveniment iar cununia religioasa a fost tinuta de un calugar. De fapt, slujitorul bisericii a fost cel care l-a convins pe Cotimanis, care-si jurase ca nu se va mai recasatori, sa-si oficializeze relatia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×