Flavia Mihășan, la plajă. Imaginile așteptate de fani sunt aici

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Femei frumoase
22/07/2018, 20:05
Flavia Mihășan, la plajă. Imaginile așteptate de fani sunt aici GALERIE FOTO

Flavia Mihășan s-a pozat în costum de baie, la plajă. Vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut furori cu trupul ei foarte bine lucrat, dar și cu schemele la care a apelat pentru a încânta audiența. Sunt fără doar și poate imaginile verii de pe plajele din România, vedeta punând pe conturile ei de socializare poze din mai multe zile în care a participat la diferite evenimente.

Fanii au observat imediat cât de bine arată Flavia și i-au transmis mai multe mesaje în care au felicitat-o. ”Ești tare frumi!”, ”Arață foarte bine!”, ”Nu mai pune poze din astea că ne omori!”, ”Se vede cât lucrezi…”, i-au scris fanii Flaviei, alături de sute de like-uri sau mii de inimioare pe Instagram.

Flavia Mihășan, la plajă. Imaginile așteptate de fani sunt aici

Flavia Mihășan nu și-a lăsat mult fanii să aștepte imaginile cu ea în costum de baie, la plajă. Ea se află în acest weekend la mare, însă de luni își va relua locul în emisiunea de pe Antena 1. Din păcate, vremea nu a ținut cu ea, din cursul zilei de duminică, norii grei adunându-se asupra litoralului și fugărindu-i pe turiștii dornici de distracție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×