FABULOS! El are 20 de ani, ea 41! Fiul lui Gino Iorgulescu, FLIRT INCENDIAR cu Oana Zăvoranu!

Răzvan Scarlat  
înReality show
03/02/2014, 08:49
FABULOS! El are 20 de ani, ea 41! Fiul lui Gino Iorgulescu, FLIRT INCENDIAR cu Oana Zăvoranu!GALERIE FOTO

Oana Zăvoranu şi-a revenit rapid după despărţirea de Răzvan Dumitrescu. Weekend-ul trecut, bruneta a descins într-un club de lux din Capitală, locaţie unde i-a ţinut de urît Mario, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu. „M-am simţit sufocată toată noaptea. Mario a stat numai lipit de mine. A venit, s-a prezentat, apoi a început să mă bombardeze cu declaraţii şi complimente. Mă mîngâia, mă îmbrăţişa… Nu mai ştiam cum să îl îndepărtez de mine, deşi i-am spus că nu îl văd decît ca pe un amic”, a declarat Zăvoranca pentru Ring.

Apropierea dintre Oana şi Mario l-a exasperat pe studentul israelian Tommy, cel cu care fosta soţie a lui Pepe venise în club. „A venit şi Tommy cu noi, dar nu a stat prea mult. După aproximativ 30 de minute, a plecat acasă. S-a supărat că Mario se dădea insistent la mine. Treaba lor, nu mă interesează!”, a mai spus Oana.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

mario-2

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×