Fiul dictatorului sirian Bashar al-Assad, la olimpiada de matematică din Cluj-Napoca!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/07/2018, 16:17
Fiul dictatorului sirian Bashar al-Assad, la olimpiada de matematică din Cluj-Napoca! GALERIE FOTO
SUA s-a clasat pe primul loc, pentru că elevii de aici au rezolvat corect cele mai multe probleme. România s-a clasat pe locul 33 şi fiecare dintre membrii echipei a reuşit să obţină medalii sau menţiuni. Românii au obținut astfel o medalie de aur, una de argint, două de bronz şi două menţiuni de onoare

Fiul dictatorului sirian Bashar al-Assad se află în România, zilele-acestea, la olimpiada de matematică! Hafez al-Assad nu a reușit să ia însă nicio medalie, clasându-se pe locul 486, dintr-un total de 615 concurenți! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vineri are loc ceremonia de închidere a Olimpiadei Internaţionale de Matematică de la Cluj-Napoca. Elevii au aflat rezultatele competiţiei joi seară, iar vineri vor fi premiaţi individual, iar punctajele lor, cumulate, reprezintă performanta ţării.

Fiul dictatorului sirian Bashar al-Assad, la olimpiada de matematică de la Cluj-Napoca

Statele Unite s-au clasat pe primul loc, pentru că elevii de aici au rezolvat corect cele mai multe probleme. România s-a clasat pe locul 33 şi fiecare dintre membrii echipei a reuşit să obţină medalii sau menţiuni. Românii au obținut astfel o medalie de aur, una de argint, două de bronz şi două menţiuni de onoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×