Firicel din ”Las Fierbinţi”, bătut măr în trafic! Cine l-a scos din mâinile agresorului!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
24/03/2018, 14:29
Firicel din ”Las Fierbinţi”, bătut măr în trafic! Cine l-a scos din mâinile agresorului!

Ghinionul se ţine de actorul care dă viaţă personajului Firicel, din serialul Las Fierbinţi! După ce a avut probleme cu băncile, după ce a avut probleme cu drepturile de autor şi a mai fost şi prins cu droguri, actorul Toma Cuzin a ajuns şi la spital, după un banal accident rutier.

Toma Cuzin a fost agresat în trafic, după o banală tamponare. Cazul s-a transformat într-o adevărată poveste, după ce şoferul agresiv s-a dovedit a nu avea permis de conducere, ba, mai mult, a vândut maşina imediat după incident!

Firicel, scos din mâinile bătăuşului de un poliţist aflat în timpul liber

Accidentul a avut loc anul trecut, dar de-abia acum a fost condamnat agresorul actorului. Acesta a primit un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. Întreaga agresiune a avut loc sub ochii soţiei actorului, iar informatiile provin chiar din motivarea sentinţei. Actorul a fost scos din mâinile bătăuşului de un poliţist aflat în timpul liber, care s-a legitimat. La vederea legitimaţiei, agresorul s-a urcat în maşină şi a fugit. Actorul a avut nevoie de 4-5 zile de spitalizare, dar ghinionist din fire, Firicel nu s-a ales cu nici un fel de despăgubire pentru că s-a constituit prea târziu în parte civilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×