Detalii şocante despre cum au fost ucise victimele de la Braşov! Mama şi copiii nu dormeau în timpul crimei

Raluca Ogaru   
în Reality show
28/03/2018, 17:04
Detalii şocante despre cum au fost ucise victimele de la Braşov! Mama şi copiii nu dormeau în timpul crimei GALERIE FOTO

Procurorii au dat detalii despre întregul film al crimei de la Braşov. Buliga Florin Mircea a încercat iniţial să se sinucidă cu un cuţit de vânătoare, apoi a mers acasă, unde şi-a executat familia, pe rând. Mai întâi soţia, apoi şi-a chemat fiica acasă, a aşteptat să adoarmă şi a ucis-o cu 8 lovituri de cuţit, apoi cu alte trei lovituri şi-a ucis fiul de 13 ani. Nu a mers imediat să se predea, a aşteptat până a doua zi, când i-a spus unei verişoare despre fapta sa, apoi unui prieten. Criminalul susţine că s-a rugat de fiecare dată pentru sufletul fiecărei victime, în momentul în care le ucidea, iar acum spune că ţine legătura telepatic cu acestea. Mai jos, aveţi filmul crimei, relatat de procurorii broşoveni, potrivit mytex.ro.

”Pe drumul de întoarcere, la un moment dat a oprit pe marginea drumului şi pe motiv că ar fi avut o revelaţie, o viziune interioară cu privire la păcatele pe care le-ar fi comis el în decursul vieţii, susţine că a încercat să se sinucidă cu un cuţit de vânătoare pe care îl avea în maşină, pe care l-a implantat în zona inimii, dar nu a reuşit acest lucru (n.r. să se sinucidă). S-a pus în mişcare, a venit în Braşov şi a mers până la Magazinul Universal, unde a mers de mai multe ori. Conform propriilor susţineri, îi plăcea acest magazin. S-a întâlnit cu o persoană de etnie rromă care vindea flori, în faţa magazinului, pe care el o cunoştea, şi se pare că a ajutat-o de-a lungul timpului cu diferite sume de bani, iar acea persoană i-a dat lui o cutie de bomboane, iar pentru soţie, o orhidee albă, în ghiveci. După aceea, a condus-o pe acea persoană la domiciliul ei, cu maşina personală. Susţine că mai trebuia să se întâlnească cu un prieten, dar nu a mai făcut-o, pentru că voia să meargă acasă. Prin urmare, s-a dus acasă, unde a ajuns în jurul orelor 21.30. (…)  Acasă, individul ar fi încercat să vorbească cu soţia lui, Monica, despre faptul că a încercat să-şi curme viaţa, dar ea nu l-a tratat cu seriozitate şi nu a fost interesată de subiect. Ea nu a vrut să-l asculte. N-a găsit înţelegere la ea, se pare că relaţiile erau mai reci între ei şi n-a mai insistat cu acest subiect. Conform relatărilor lui, acasă aveau un aparat de biorezonanţă Tesla şi o masă de masaj, pe care o ţineau într-o cameră, practic dormitorul matrimonial. S-au conectat amândoi la acel aparat, după aceea au stat puţin la masă, doar ei doi. În acest timp, băiatul se afla în camera lui şi se juca la calculator, iar fata nu era la domiciliu. La un moment dat, soţia a spus că nu se simte prea bine şi atunci el i-a propus să facă un masaj pe acea masă pe care o aveau. În timpul masajului, femeia ar fi adormit, clipă în care a avut loc prima crimă. În jurul orei 11.00 (n.r. noaptea) a înjunghiat-o în zona inimii cu trei lovituri de cuţit, acelaşi cuţit cu care s-a înjunghiat şi el. După ce a înjunghiat-o, susţine că s-ar fi rugat pentru ea, ca sufletul ei să ajungă într-o lume mai bună, să fie liniştită, a învelit-o cu o pătură şi i-a aşezat pe piept orhideea pe care o primise anterior. Deşi se afla în apartament, băiatul nu ar fi auzit nimic, el mergând la culcare în propria cameră. ”, susţin procurorii.
 

Fiica de 18 ani şi băiatul de 13, executaţi în timp ce dormeau

 
”După aproximativ jumătate de oră, timp în care s-ar fi conectat iar la aparatul de biorezonanţă, a sunat-o pe fată, care i-a spus că urmează să ajungă imediat acasă. A venit în jurul orei 12.00 noaptea, când mama deja era moartă. Nu i-a spus fetei acest lucru, au stat puţin de vorbă, după care fata i-a spus că vrea să meargă la ea în cameră, că e târziu, să se culce. A mai aşteptat cam jumătate de oră, să adoarmă fata, după care a intrat la ea în cameră şi cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o în piept, în zona inimii, apoi a intrat în camera băiatului şi a procedat în acelaşi mod. Din cercetările preliminare, se pare că la fată sunt opt lovituri, iar la băiat, trei. Mai departe, Florin Mircea Buliga le-a declarat anchetatorilor că a mai stat aproximativ o oră în casă, apoi s-a dus la sediul firmei pe care o administrează, unde a rămas până dimineaţa. ”, a mai prezentat procurorul pentru sursa citată.
 
Potrivit anchetei, se pare că victima a declarat că motivul crimei este facilitarea accesului către o lume mai bună.  Bărbatul susţine că, omorându-şi soţia şi pe doi copii, le-a facilitat accesul către o lume mai bună, unde sunt liniştiţi. Culmea, nu a putut spune că aveau probleme deosebite, pentru care să-şi dorească o lume mai bune.
 

A avut o relaţie extraconjugală

Criminalul a mărturisit  că avea relaţii mai reci cu soţia, pe fondul consumului de alcool (problemă de care ar fi scăpat). ”Pretinde că după ce au venit să locuiască aici, în Braşov (n.r. el fiind din Suceava, iar ea din Piatra Neamţ), ar fi avut o relaţie extraconjugală, dar nu a vrut să spună cu cine. Consideră că acest lucru nu le-a afectat relaţia”, a precizat George Daniel Dancă.
 

În maşină, au fost găsite droguri

În timpul cercetărilor, în maşina bărbatului au fost găsite droguri, ancheta pe acest segment fiind preluată de procurorii DIICOT. S-a constituit un dosar. Nu se ştie dacă se afla sub influenţa unor substanţe ilegale, în momentul comiterii faptelor. El susţine că nu a consumat şi a acceptat să i se recolteze probe, după declaraţie, rezultatele fiind aşteptate. A recunoscut că, ocazional, consuma droguri şi că inclusiv soţia ar mai fi fumat dintr-o ţigară de marijuana.
 
Având în vedere că nu regretă nimic şi motivul declarat pentru care ar fi comis fapta, urmează ca bărbatul să fie expertizat psihiatric, la Institutul ”Mina Minovici” din Capitală.
El a afirmat că după ce i-a ucis pe fiecare în parte, ar fi comunicat empatic cu sufletele lor şi are convingerea că le este bine. Anchetatorilor le-a spus că era preocupat de lucruri spirituale, numerologie şi a susţinut că ar fi fost marcat de moartea mamei sale, care s-ar fi petrecut pe când avea el 14 ani. Atunci ar fi realizat unele lucruri, devenind sigur că va muri la vârsta de 38 de ani. Ulterior, depăşind acea vârstă (are 43 de ani), nu s-a mai gândit, până anul acesta, când s-a legat de semnificaţia cifrei 6, conform prim-procurorului.
„Concluzia este că nu regretă faptele, convingerea lui este că le-a făcut un bine”, a conchis Dancă.
Florin Mircea Buliga va fi propus spre arestare preventivă, astăzi, la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. 
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×