Fiica lui Vali Vijelie a promovat Bacalaureatul! Ce notă a obținut Cati!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/07/2018, 11:39
Fiica lui Vali Vijelie a promovat Bacalaureatul! Ce notă a obținut Cati! GALERIE FOTO
Fiica lui Vali Vijelie a promovat Bacalaureatul

Vali Vijelie este în al nouălea cer, după ce a aflat că fiica sa, Cati, a promovat Bacalaureatul! Fata se pare că nu a avut emoții foarte mari și a fost foarte încrezătoare în forțele proprii, dacă este să ne luăm după felul în care a răspuns la amenințările tatălui său, înainte de examen!

Manelistul a avertizat-o că ”robinetul de bani se va opri, dacă nu va promova”. În schimb, fata i-a spus că, dimpotrivă, respectivul robinet va crește presiunea, după examen, și așa a fost! Cati Rusu a obținut nota 8,55 la Limba și Literatura Română, nota 9 la Istorie și 5,09 la Economie, rezultând astfel o medie finală de 7,81, promovând cu brio probele scrise ale examenului de Bacalaureat. Vezi AICI ce notele la Bacalaureat 2018, pe județe

Citește și Perle BAC. Cele mai tari perle de la Bacalaureat, din ultimii ani

Fiica lui Vali Vijelie a promovat Bacalaureatul cu media 7,81

Cu puțin timp în urmă, tatăl ei, Vali Vijelie, povestea la „Agenția Vip” că nu are emoții pentru fata lui, pentru că a învățat. „Fata a învățat singură, nu am fost eu la bac și nu am întrebat-o ce și cum. Eu în clasa a 12-a nu am mai mers, trebuia să mă duc la cântare. În clasa a 8-a lipseam, pentru că mă duceam la nuntă!”, spunea amuzat Vali Vijelie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×