Fiica lui Vadim Tudor, prezentatoare TV! Vezi cum s-a descurcat în prima zi!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/06/2018, 15:09
Fiica lui Vadim Tudor, prezentatoare TV! Vezi cum s-a descurcat în prima zi! GALERIE FOTO
Fiica lui Vadim Tudor, prezentatoare TV

Fiica cea mică a regretatului Corneliu Vadim Tudor, Eugenia, în vârstă de 23 de ani, și-a văzut visul cu ochii! De marți, tânăra face parte din echipa ”Star Matinal”, de la Antena Stars. Jeni, așa cum este alintată de noii ei colegi, a început deja noul job și pare mai fericită ca niciodată. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Avem și o surpriză în această dimineață! Echipa noastră se mărește astăzi. Vă prezentăm pe frumoasa noastră colegă, Jeni Vadim Tudor. Bună dimineața, Jeni, o fată frumoasă, foarte talentată, și foarte deșteaptă, care începând de astăzi va fi alături de noi în fiecare dimineața”, au anunțat colegii ei de emisiune, Răzvan Botezatu și Natalia Mateuț.

Fiica lui Vadim Tudor, prezentatoare TV

Eugenia s-a descurcat destul de bine, dar s-a văzut că are emoții, în prima sa zi în calitate de prezentatoare. Cu toate acestea, nu s-a bâlbâit și nici nu a făcut pauze lungi în timp ce le-a vorbit telespectatorilor despre melodia ”Macarena”, despre care un grup de cercetători spune că ar putea fi folosită pentru masajul cardiac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×