Fiica lui Oreste s-a căsătorit! Ce rochie a purtat tânăra! Avem fotografii de la nuntă!

Filon Stan   
în Galerie foto
19/10/2017, 00:02
Fiica lui Oreste s-a căsătorit! Ce rochie a purtat tânăra! Avem fotografii de la nuntă! GALERIE FOTO

Emoţii mari pentru Oreste Teodorescu! Fiica lui în vârstă de 21 de ani s-a căsătorit! Celebrul om de televiziune a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare, care i-a sensibilizat pe mulţi! Sabina, fiica lui Oreste, a studiat Sociologia şi a stat departe de ochii presei, deşi tatăl ei este un personaj celebru în România. Despre relaţia cu tatăl ei, Sabina povestea, în 2015, că sunt foarte buni prieteni. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Aceasta se pare că şi-a găsit sufletul pereche, deoarece a spus „da” alesului inimii sale, Adi Cornei, în faţa ofiţerului stării civile din sectorul 3. Pe Adi l-a cunoscut în primăvara acestui an, însă se pare că a fost dragoste la prima vedere. Mireasa a purtat în ziua cununiei o rochie albă scurtă, la care a asortat o pereche de sandale şi un accesoriu de păr din puf, iar în buchet şi-a dorit să aibă cale negre şi orhidee. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Oreste Teodorescu, prima declaraţie din rol de socru

”Cea mai fericită zi din viata mea: căsătoria Sabinei, ziua în care am câştigat pe lângă o fiică minunată şi un fiu desăvârşit! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a îngăduit să trăiesc atât de intens acest moment! Vă iubesc copii! Şi vă mulţumesc pentru tot ce va veni!”, a scris emoţionat Oreste Teodorescu pe pagina personală de Facebook.

Foarte emoţionată a fost şi soţia sa, care a lăcrimat în timpul ceremoniei civile. Intr-una dintre pozele postate pe Internet apare şi Oreste, care priveşte cu emoţie cum fiica sa se sărută cu viitorul ei partener de viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×