Fiica lui Gabi Balint a pozat aproape goală! FOTO

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/01/2019, 16:30
Fiica lui Gabi Balint a pozat aproape goală! FOTO GALERIE FOTO
Denisa Balint, fiica fostului mare internațional Gabi Balint, a pozat aproape goală

Denisa Balint, fiica fostului mare internațional Gabi Balint, a pozat aproape goală și a adunat sute de aprecieri din partea admiratorilor săi. Tănăra treăiește de mulți ani la Barcelona, acolo unde studiază la IED( Institutul European de Design). Iar, pe lângă timpul pe care îl petrece învățând, în timpul liber îi place să se fotografieze în diferite ipostare. De altfel, aceasta își surprinde fanii de pe Facebook și Instagram cu fiecare apariție. Cât despre relația cu celebrul său tată, aceasta este una grozavă, căci cei doi merg împreună la concerte și la diferite evenimente.

De menționat este că aceasta nu ar fi prima apariție în asemenea ipostază. În ziua de Paște, anul precedent, Denisa s-a gândit să ofere urmăritorilor săi o imagine de netrecut cu vederea. Astfel, tânăra s-a fotografiat în baie, în fața oglinzii, purtând doar pantaloni de pijama, bluja acoperindu-i doar puțin sânii.

Fiica lui Gabi Balint, Denisa, a pozat aproape goală

Fiica lui Gabi Balint a pozat aproape goală! FOTO
Tănăra trăiește de mulți ani la Barcelona, acolo unde studiază la IED

Fanii au apreciat curajul și formele fetei, astfel că au apăsat neîncetat pe botonul de ”Like”. De altfel, fata, în vârstă de 20 de ani, se fotografiază zilnic în diverse ținute gândite de ea, moda fiind o mare pasiune. Totodată, aceasta a și mărturisit, în trecut, că și-ar dori să participe la emisiunea ”Bravo, ai stil”, difuzată pe Kanal D, show ce are în prim-plan totul cu și despre modă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×