Fiica generalului Soleimani îl ameninţă pe Donald Trump: „Nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”

Fiica generalului iranian Qassem Soleimani spune că lucrurile nu vor rămâne așa și îl amenință pe președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump! Fiica generalului ucis de dronele americane a făcut declarații pline de ură chiar de la căpătâiul tatălui său.

Fiica generalului Soleimani îl ameninţă pe Donald Trump

Zeinab Soleimani a vorbit în faţa mulţimii şi l-a avertizat pe preşedintele SUA: ”Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a încheiat cu martiriul tatălui meu”. Fiica lui Soleimani a avertizat că Statele Unite se vor confrunta cu o „zi neagră”, deoarece au pus la cale asasinatul.

Soleimani a fost asasinat vineri de o dronă americană, în Irak, scrie BBC, iar Iran a promis că se va răzbuna! Soleimani, în vârstă de 62 de ani, a condus numeroase operaţiuni militare iraniene în Orientul Mijlociu şi era considerat unul dintre cei mai periculoşi terorişti de către autorităţile americane.

”Americanii nu şi-au dat seama că au comis o greşeală gravă”

Iranienii au venit în număr foarte mare să deplângă moartea lui Soleimani şi unii dintre ei au vărsat lacrimi pentru generalul care și-a găsit sfârșitul sub atacul dronelor americane.

După funeraliile de luni, rămăşiţele generalului vor fi dusse în Qom, unul din centrele islamului şiit, pentru o ceremonie înainte de înmormântarea din oraşul lui natal, Kerman.

Preşedintele Rouhani a vizitat familia lui Soleimani la casa acestuia din Teheran şi a declarat: „Americanii nu şi-au dat seama că au comis o greşeală gravă. Răzbunarea pentru sângele său va fi completă în ziua în care mâinile murdare ale Americii vor fi tăiate definitiv din regiune”.

Președintele SUA, Donald Trump a declarat că SUA vor lovi Iranul dacă se va răzbuna pentru moartea lui Soleimani, „probabil într-o manieră disproporţionată”. Președintele american a spus că SUA sunt gata să atace 52 de obiective iraniene şi „vor lovi foarte rapid şi dur”, dacă Teheranul va ataca cetăţeni sau obiective americane.

Ambasada SUA din Irak a fost atacată în ultimele 24 de ore cu trei rachete. Până în acest moment nu se știe exact cine a atacat ambasada, dar cert este faptul că nimeni nu a fost rănit.