Fiica Catincăi Roman a izbuncnit în plâns la „Bravo, ai stil Celebrities”. De ce nu vrea Călina Dumitrescu să mai participe la emisiune

Fiica Catincăi Roman, Călina Dumitrescu, a izbucnit în plâns în emisiunea de joi seară de la Kanal D. Cei care au făcut-o să plângă este Cătălin Botezatu şI Andreea Tonciu. Călina a făcut în platoul „Bravo, ai astil Celebrities” un adevărat scandal.

Fiica Catincăi Roman a plâns în emisiunea „bravo, ai stil Celebrities”

Fiica Catincăi Roman a izbuncnit în lacrimi în emsisiunea „Bravo, ai stil Celebrities”. Călina Dumitrescu este supărată şi consideră că Andreea Tonciu şi Cătălin Botezatu îi fac zile fripte în cadrul show-ului TV de la Kanal D.

De asemenea, concurenta a spus că este ultima dată când a participat la emisiunea de fashion. ”Să mi se zică și de Andreea Tonciu și de Cătălin Botezatu că eu nu am ce căuta în această emiune… păi scuză-mă că mi-am permis! (…).

Raluca Bădulescu a încercat să o împace

Eu nu sunt de acord, eu oricum nu mai vin, este pentru ultima dată când am venit, serios!”  a spus Calina Dumitrescu în emisiunea ”Bravo ai, stil! Celebrities”.

Călina a plâns de nervi pentru că designerul Cătălin Botezatu a ţipat la ea. Fata nu s-a mai putut abţine şi şi-a plâns nemulţumirile în cadrul „Bravo, ai stil Celebrities”.

Raluca Bădulescu a încercat s-o liniștească, că nimeni nu are nimic personal cu ea. ”Măi, iubire, eu pot să-ți spun ”mamă”, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiat de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine.

Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul” i-a spus Raluca Bădulescu tinerei Călina Dumitrescu.

La rândul ei, Călina Dumiterscu i-a replicat Ralucăi Bădulescu că nu a venit la emisiune să ţipe cineva la ea. „Voi să-mi daţi mie doar un calificativ că am avut o dispută, când eu m-am chinuit foarte tare în emsiunea de astăzi. Maurice a fost singurul care mi-a dat pentru că chiar am meritat. Nu mi se pare corect, iar eu am spus pur şi simplu nişte chestii„, a mai spus Călina Dumitrescu.