Festivalul de la Cannes 2017: ALERTĂ de SECURITATE. Spectatorii au fost evacuaţi de urgenţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/05/2017, 00:05
Festivalul de la Cannes 2017: ALERTĂ de SECURITATE. Spectatorii au fost evacuaţi de urgenţă

Spectatorii care au asistat la proiecţia filmului ”Le redoutable”, regizat de Michel Hazanavicius, sâmbătă seară, la Festivalul de la Cannes, au fost evacuaţi în regim de urgenţă, din motive de securitate, în urma unei alerte false cu bombă. Obiectul suspect era de fapt o sacoşă ce a fost uitată în cinematograful Debussy de pe Croazetă, informează revista Variety.

Proiecţia pentru presă a acestui film era programată la ora locală 19.30, însă spectatorii nu au avut voie, iniţial, să intre în sală. Cei care au reuşit totuşi acest lucru au fost rugaţi să părăsească imediat Palais des Festivals et des Congrès, impunătorul palat de pe Croazetă ce conţine mai multe cinematografe şi în care sunt proiectate cele mai importante filme din selecţia oficială.

La început, bodyguarzii francezi care au fost chemaţi să intervină nu cunoşteau motivul acestei evacuări în regim de urgenţă. Ulterior s-a aflat că incidentul a fost provocat de o sacoşă suspectă, ce a fost uitată în cinematograful Debussy din Palais des Festivals et des Congrès.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×