Categorie: Autor:

Ferma 2019. Paula și Claudia Pavel sunt aproape identice. Cât de mult seamănă cele două surori. FOTO

Paula Pavel, cea mai nouă concurentă intrată în competiția Ferma 2019, de la Pro TV, este nimeni alta decât sora Claudiei ”Cream” Pavel! Paula Pavel i-a lăsat cu gura căscată pe concurenții celebrei emisiuni. Câțiva dintre ei se tem că sora Claudiei Pavel a intrat în emisiunea difuzată de Pro TV pentru a-și răzbuna sora mai mică.

Paula, sora mai mare a Claudiei Pavel, a intrat în emisiunea Ferma 2019 cu gânduri de răzbunare

Paula Pavel are 38 de ani și este un make-up artist foarte cunoscută printre vedete. A lucrat cu cele mai cunoscute vedete din lumea wow biz-ului românescu și a devenit cunoscută publicului larg după ce i-a luat apărarea surorii sale mai mici, Claudia Pavel, în vârstă de 34 de ani, în scandalul cu Brigitte Năstase.

Fosta soție a tenismanului Ilie Năstase s-a făcut remarcată în Ferma după mai multe scandaluri cu Claudia Cream, despre care a spus că a avut  relație amoroas cu unul dintre soții ei, decedat între timp. Mai mult, Brigitte a acuzat-o pe Claudia că a intervenit în mariajul ei pe când cântăreața era minoră și cânta în trupa Candy!

Paula este mai mare cu 4 ani ani decat Claudia Pavel

Paula și Claudia Pavel seamănă foarte mult

La auzul acuzelor aduse de Brigitte Sfăt surorii sale mai mici, Paula Pavel s-a implicat și ea și a amenințat că o va da în judecată pe Brigitte Sfăt, imediat cum va ieși din emisiunea de la Pro Tv. Sora ei, Claudia Pavel, a părăsit emisiunea Ferma în urmă cu o lună, când cea care a eliminat-o a fost nimeni alta decât Brigitte Sfăt, care a câștigat o probă.

Paula Pavel și Brigitte Sfăt au avut o discuție privată la Ferma! „Este un scandal atât de imens încât m-am dus la televizor și am spus că te dau în judecată pentru calomnie. Sora mea a fost virgină până la… și nu știu cum poți să faci tu asemenea acuzații. E foarte urât. Nu e ok să gândești așa despre femei. Absolut totul e pe ziare și pe TV. Puteai să gândești înainte să facă asemenea acuzații”, i-a spus Paula lui Brigitte Sfăt. ”…Nu pot să cred că s-a dat așa ceva (n.r. pe post)…”, i-a răspuns Brigitte Sfăt.

„Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula“, a declarat Ioana Filimon. Diana Belbiţă, care este prietenă cu Claudia Pavel, a comentat şi ea: „Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?“.