Femeile din viaţa lui Borcea nu se mai termină! Pe lista lui de iubite a fost şi… Cruduţa!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/01/2016, 14:34
Femeile din viaţa lui Borcea nu se mai termină! Pe lista lui de iubite a fost şi… Cruduţa! GALERIE FOTO

Anuntul ca Valentina Pelinel ar fi insarcinata cu Borcea a reaprins scandalurile in privinta vietii amoroase a afaceristului aflat acum dupa gratii.Astfel, daca manechina crede ca l-a prins in mreje definitiv pe fostul actionar dinamovist cu un copil, ei bine, se insala! Valentina trebuie sa se gandeasca de doua ori daca barbatul nu o va trada, la un moment dat, cu alte femei. Asa cum s-a intamplat, de pilda, cu Cruduta, cu care, sustin surse din preajma Borcea, omul de afaceri ar fi a avut o legatura secreta pe vremea cand ea era asistenta la Neatza.

“Cristi a inceput sa iasa cu Cruduta in urma cu ani de zile! Pe atunci, era casatorit cu Mihaela, iar Alina era amanta “oficiala”! Simpatica si sexy, Daniela i-a atras atentia si el parea extrem de atras de ea! O ducea pe la restaurante de fite si ii baga bani in cont pentru a-i satisface toate poftele! Iubirea l-a tinut insa putin, pentru ca el oricum nu se putea rezuma la o singura femeie, oricat de interesanta ar fi fost ea! Asa ca a abandonat-o si a trecut la alta!”, a povestit un apropiat de al afaceristului, anul trecut, pentru WOWbiz.ro.

Culmea e ca Daniela Crudu nu ar fi digerat despartirea prea bine si, de suparare, a raspandit vorba prin targ ca Borcea s-a dat la ea. De altfel, prin presa, in 2010, au aparut stiri referitoare la cei doi! Basca, s-a spus ca, la un moment dat, enervat de “indiscretiile” brunetei, Cristi ar fi amenintat-o la telefon ca ar fi cazul sa isi tina gura, altfel o sa vorbeasca si el despre trecutul ei. Vedeta a inteles imediat ideea si a renuntat la afacerist. La scurt timp a aparut in viata sa Mihai Costea si totul a fost dat uitarii.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×