Femeie snopită în bătaie de un taximetrist din Bucureşti! Motivul este halucinant!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 17:00
Femeie snopită în bătaie de un taximetrist din Bucureşti! Motivul este halucinant!

O tânără de 24 de ani a fost bătută cu pumnii şi picioarele, în Bucureşti, de un taximetrist supărat că fata i-a spus că a ales un traseu mai lung! Mai mult, şoferul agresiv este acuzat şi de sechestrare de persoane! 

„Mi-a blocat uşile ca să nu pot să cobor, am început să ţip. Când am ajuns în coloană am reuşit să ies, a ieşit după mine, mi-a dat un pumn, am căzut şi apoi nu-mi mai aduc aminte aproape nimic, au sărit doi oameni să mă ajute, eram aproape inconştientă”,  declarat marina Muntean. 

300 de sesizări au fost făcute pe numele taximetriştilor bucureşteni, în 2017!

Femeia a fost salvată din mâinile agresorului de doi soţi, aflaţi în trafic. Şoferul a fugit de la faţa locului, dar a fost depistat şi chemat la audieri la poliţia din localitatea Chiajna. Deşi extrem de grav, acesta nu este un caz singular. Doar anul trecut au fost făcute în jur de 300 de sesizări pe numele taximetriştilor din Capitală. 

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.