Femeia care a sfidat știința: a purtat trei sarcini în scaunul cu rotile

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 14:49
Femeia care a sfidat știința: a purtat trei sarcini în scaunul cu rotile GALERIE FOTO
Monica Radu, femeia care și-a shcimbat soarta și a purtat 3 sarcini în scaun cu rotile

Monica Radu și-a sfidat soarta! Cu toate că se află în scaun cu rotile, a reușit să poarte 3 sarcini sănătoase. Femeia are 44 de ani, iar de 22 de ani sa se află în scaun rulant. Din păcate, accidentul care i-a scumbat complet și pentru totdeauna viața s-a petrecut pe vremea când era studentă în ultimul an.

Aceasta urma cursurile facultății de Litere din București. Un accident de mașină în care a fost implicată i-a fracturat coloana vertebrală și i-a schimbat soarta. „Era a doua zi de Paște și eram în mașină, împreună cu fostul soț, sora și părinții lui. Ne întorceam acasă și, pe drum, o mașină care ne-a depășit fără să se asigure ne-a acroșat și ne-a răsturnat”, a mărturisit Monica Radu.

Monica Rdau, femeia care a sfidat legea și soarta! Este în scaun cu rotile, dar a purtat 3 sarcini

Monica Radu, de o pozitivitate debordantă, a reușit să dea naștere a 3 copii, cu toate că medicii nu-i dădeau șanse ca măcar una dintre ele să fie dusă până la termen din cauza problemelor de sănătate. Femeia se mândrește cu cele trei comori ale sale: Petru (17 ani), Ioan (15 ani) și Ilinca (11 ani). Monica a avut curajul să facă orice i-a fost interzis de medici, așa că și-a trăit viața cu o îndrăzneală care ar da pe cap pe oricine. Femeia a divorțat, a iubit, iubește și muncește din greu pentru orice are și va avea în viață.

Monica Radu, femeia care a născut 3 copii, cu toate că este în scaun cu rotile
Monica Radu, femeia care a născut 3 copii, cu toate că este în scaun cu rotile

„M-am întrebat într-o zi care ar fi fost vocația mea dacă nu se întâmpla accidentul. Și mi-am dat seama că nu mă mai interesează acest răspuns. Așa că m-am întrebat ce aș putea face acum. M-am foit un pic să mă gândesc: poate profesor, dar eu interacționez bine cu grupuri mai mici, nu cu întregi clase de studenți „ , a povestit Monica Radu despre viața sa dacă nu s-ar fi întâmplat accidentul în cauză.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×