Fata lui Victor Ciorbea are un apartament de lux in Manhattan! Locuinţa este evaluată la 750000 de dolari, dar Oana o inchiriază pentru 4350 de dolari pe lună

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/02/2017, 20:32
Fata lui Victor Ciorbea are un apartament de lux in Manhattan! Locuinţa este evaluată la 750000 de dolari, dar Oana o inchiriază pentru 4350 de dolari pe lună GALERIE FOTO

Victor Ciorbea, cel care ocupa functia de Avocatul Poporului, este unul dintre cele mai controversate personaje ale clasei politice. Daca viata publica a lui Ciorbea este tensionata, in schimb viata sa de familie este armonioasa si lipsita de griji. Ciorbea si sotia sa, Lacramioara, locuiesc intr-o vila de 1,4 milioane de euro din Bucuresti, iar fiica lor, Oana, si-a facut un rost in SUA, acolo unde a terminat liceul si a absolvit Stiintele economice la Harvard.

Oana locuieste la New York, impreuna cu sotul ei american, si lucreaza pentru o companie de pe Wall Street. Tocmai pentru ca are o situatie financiara buna, Oana si-a permis sa-si achizitioneze un apartament in Manhattan, unul dintre cele mai exclusiviste din New York.

Pe numele Oanei Ciorbea figureaza un apartament cu o suprafata de 98 de metri patrati, estimat pe site-urile de imobiliare la 750.000 de dolari. Dupa ce Oana s-a maritat, ea a scos apartamentul la inchiriat, pretul cerut fiind de 4.350 de dolari pe luna!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×