Fără ruşine! Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi, GOALĂ pe internet! Vedeta şi-a făcut un selfie dezbrăcată pe plajă! „Eşti magică!” Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 03:30
Fără ruşine! Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi, GOALĂ pe internet! Vedeta şi-a făcut un selfie dezbrăcată pe plajă! „Eşti magică!” Galerie FOTO GALERIE FOTO

Anna Lesko este o vedetă care a ştiut întotdeauna să profite de pe urma frumuseţii sale. Cântăreaţa a fost protagonista unor pictoriale sexi de-a lungul timpului, încercând de fiecare dată să îşi pună în valoare feminitatea.

Aşa s-a întâmplat şi în aceste zile, când Anna a fost în vacanţă la mare. Aflată singură pe plajă, Lesko şi-a făcut un selfie interzis minorilor: goală complet! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Fotografia, aflată pe poziţia 12 în galeria foto de mai sus, a făcut furori printre bărbaţi, care nu au ezitat să îi scrie mesaje pline de afecţiune: „Eşti magică!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×