FABULOS! „Prinţul” îşi SCHIMBĂ fizionomia

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
27/04/2014, 09:10
FABULOS! „Prinţul” îşi SCHIMBĂ fizionomia

O parte din banii de la Steaua au deja destinaţie precisă! Adi Cristea s-a programat pentru intervenţia care i-a schimbat radical fizionomia Biancăi!

Adrian Cristea vrea să fie cât mai aproape de perfecţiune şi, pentru a-şi atinge scopul, face tot ce-i stă în putinţă. Pe modelul fostei sale iubite, Bianca Drăguşanu, fotbalistul a apelat la o intervenţie de ordin estetic, care îi va schimba total look-ul.

Adrian Cristea ştie că zâmbetul este unul dintre cele mai importante accesorii şi te poate scoate din multe încurcături. Pentru că ultima perioadă a petrecut-o mai mult în lumina reflectoarelor decât pe terenul de fotbal, „Prinţul” s-a hotărât şă-şi facă o intervenţie estetică care îi va fi de folos mulţi ani de acum încolo. Cum de curând a reuşit să câştige procesul împotriva Stelei, urmând să încaseze suma de 120.000 de euro de la echipa din Ghencea, fotbalistul vrea să investească primi bani în imaginea lui. Astfel, Adi va plăti aproximativ 2.500 de euro pentru a-şi reconstrui dantura, cu ajutorul faţetelor. „Prinţul” a făcut deja primul control medical înaintea sărbătorilor pascale, iar acum urmează să facă o nouă vizită dentistului pentru a stabili toate detaliile intervenţiei estetice. Astfel, în mai puţin de o lună Adrian Cristea va putea zâmbi mult mai încrezător în faţa aparatelor de fotografiat, aşa cum face şi Bianca, a cărei dantură a devenit perfectă în urma unei proceduri similare.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×