Explozie cu răniți într-un troleibuz din Brașov! Scenele au fost de groază!

în Stiri de ultima ora
28/04/2018, 17:12
Explozie cu răniți într-un troleibuz din Brașov! Scenele au fost de groază!
Donald Sutherland s-a accidentat în România

Explozie cu răniți într-un troleibuz din Brașov! Două persoane au ajuns de urgență la spital, după o banală călătorie cu troleibuzul. O pernă de aer a mijlocului de transport în comun a explodat, iar scenele au fost unele de groază.

Un obiect de pare că s-a desprins de sub troleibuz și a fost proiectat cu viteză în interior. O femeie s-a ales cu o rană deschisă la un picior, iar o alta a fost lovită la cap.

Dosar penal în urma exploziei cu răniți din troleibuzul din Brașov!

„Este vorba despre o femeie care a suferit o fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare şi mai este o a două victimă cu traumatism cranio-cerebral. Mai grav este la doamna care a fost rănită la picior. A fost o problemă, o explozie la o pernă de aer, care este amplasată sub troleibuz şi cele doua victime erau pasageri. Probabil a sărit ceva de acolo şi a rănit pasagerii. Troleibuzul era în apropierea unei staţii”, a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, pentru Mediafax. Poliţia efectuează cercetări în acest caz, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×