EXCLUSIV | L-am găsit pe Darius Belu, câştigătorul din 2009 de la „Dansez”. A intrat într-o familie de ţigani şi a fugit cu banii. Ce NUME are acum şi cum arată

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/05/2017, 23:51
EXCLUSIV | L-am găsit pe Darius Belu, câştigătorul din 2009 de la „Dansez”. A intrat într-o familie de ţigani şi a fugit cu banii. Ce NUME are acum şi cum arată GALERIE FOTO

Darius Belu a câştigat sezonul cu numărul 7, din 2009, al show-ului „Dansez pentru Tine”. A participat alături de Monica Irimia de la Cheeky Girls şi a luptat pentru a-i oferi o casă mamei lui. Ceea ce e urmat, însă, este demn de un film de Oscar!

Prietenia cu Monica l-a ajutat mult. Fetele de la Cheeky i-au facilitat un viitor în Anglia. Şi astfel, Darius a luat cei 60.000 de euro, însă nu i-a mai cumpărat mamei lui o casă, aşa cum promisese, ci a plecat în Londra. Acolo, a cunoscut-o pe Josie McFadyen, o tânără care face parte dintr-o familie de ţigani şi care a devenit celebră în Insulă după ce a participat la reality show-ul „My Big Fat Gipsy Wedding”.

De atunci, nimeni nu a mai auzit nimic de el. FANATIK.RO l-a găsit însă pe Darius! Tânărul a renunţat la visul de a deveni dansator profesionist. În schimb, s-a dedicat muzicii. Şi-a schimbat numele – se dă drept DJ Belu – şi mixează în cluburile de noapte din Londra şi din alte oraşe din Anglia. Nu a mai ţinut legătura cu fetele de la Cheeky Girls şi nici cu rudele din România şi nu ia în calcul să se întoarcă în ţară prea curând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×