EXCLUSIV | DESPĂRŢIREA ANULUI 2017 în showbiz-ul din România! Nimeni nu se aştepta la asta

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/07/2017, 12:51
EXCLUSIV | DESPĂRŢIREA ANULUI 2017 în showbiz-ul din România! Nimeni nu se aştepta la asta GALERIE FOTO

Anul 2017 a fost unul de prost augur pentru unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din industria muzicală autohtona, acesta despărţindu-se de partenera lui de viaţă.

Povestea de dragoste dintre Pacha Man şi Alexandra a început în ianuarie 2014. Cântăreţul, pe numele lui real Călin Nicorici, trecuse printr-un divorţ cât se poate de urât. Fusese căsătorit cu o tânără pe nume Lucia, din Timişoara, care îi dăruise un copil, pe Pablo. Căsnicia lor avea însă să ia sfârşit în 2008 şi, de atunci, artistul s-a cam ferit de relaţii serioase.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În momentul în care Alexandra a apărut în viaţa lui, lucrurile aveau să se schimbe radical. Însă iată că doar 3 ani avea să ţină dragostea, cei doi despărţindu-se la începutul lui 2017. Motivul?! Certurile dese dintre Pacha şi bruneta, cauzate de faptul că cei doi se vedeau din ce în ce mai rar, Călin fiind, după cum prea bine ştim, cântăreţ, iar Alexandra fiind managerul unui studiou de înregistrări din Oradea.

Închide ×