EXCLUSIV | Cuplul toamnei: Cu ce bărbat celebru se iubeşte CRUDUŢA! „Au venit ţinându-se de mână şi s-au sărutat continuu!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/09/2017, 00:07
EXCLUSIV | Cuplul toamnei: Cu ce bărbat celebru se iubeşte CRUDUŢA! „Au venit ţinându-se de mână şi s-au sărutat continuu!” GALERIE FOTO

Cu toate că este considerată – şi pe bună dreptate, ce-i drept – una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul din România, Daniela Crudu este singură de ceva vreme, negăsindu-şi niciun iubit, cel puţin nu oficial, de la despărţirea de Mihai Costea. Ei bine, până acum!

Iar FANATIK.RO a aflat cine este norocosul. Interesant este faptul că nu e vorba despre vreun „no-name”, aşa cum fosta asistentă TV a declarat în dese rânduri că şi-ar dori, ci despre un bărbat de „viţă nobilă”. Mai precis, noul iubit al Cruduţei se numeşte Radu Maricuţa şi este fiul multimilionarului Daniel Maricuţă. „Socrul” Danielei a fost primarul oraşului Şelimbăr şi deţine o avere impresionantă, din care fac parte un adevărat „palat” în localitatea anterior menţionată, o herghelie cu cai de rasă şi peste 10 maşini de mega-lux. Fostul edil mai are, potrivit ultimelor declaraţii de avere, două imobile, un apartament de 29,95 metri pătraţi în Avrig şi unul de 89,6 metri pătraţi în municipiul Sibiu, palatul de 912 metri pătraţi în Şelimbăr şi un spaţiu comercial de 1.782 de metri pătraţi în Sadu. Primarul a mai declarat acţiuni sau părţi sociale la trei societăţi comerciale, cu o valoare totală la zi, la data depunerii declaraţiei, de 417.317,5 lei. Daniel Maricuţă mai deţine obiecte de artă, dar şi ceasuri care însumează 471.000 de euro. Toată această bunăstare a venit, însă, la pachet cu dosarul întocmit de procurorii DNA, care l-au acuzat pe primar de o fraudă de peste 110 milioane de euro.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Povestea de dragoste dintre Cruduţa şi Radu – care a împlinit în iulie 23 de ani – a început încă din 2013, când bruneta a fost invitată la Zilele Sibiului. Juniorului de milionar i s-au aprins imediat călcâiele, însă Daniela nu prea l-a băgat în seamă, considerându-l prea mic pentru ea. Tânărul a schimbat strategia şi, în ultimii 4 ani, i-a fost vedetei amic, mai apoi prieten foarte bun, iar acum, iubit!

Confirmarea oficială?! Duminică noapte, pe Arena Naţională, unde Radu şi Daniela au fost la Steaua-Dinamo. „Au stat la Tribuna 1. Au venit ţinându-se de mână şi s-au comportat aşa cum se comportă doi tineri îndrăgostiţi. Au mâncat floricele şi s-au sărutat continuu. El este ‘rupt’ după ea, dar şi ea părea că îl place mult„, a declarat un martor ocular pentru FANATIK.RO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×