EXCLUSIV. Controversatul medic Matteo Politi, debut în muzică: „Voi ajuta persoanele defavorizate”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/01/2020, 14:04
EXCLUSIV. Controversatul medic Matteo Politi, debut în muzică: „Voi ajuta persoanele defavorizate”
Matteo Politti vrea să spargă topurile muzicale. Sursa foto: Instagram
Controversatul doctor Matteo Politti, care în urmă cu un an a fost subiect principal în întreaga presă românească după ce s-a aflat că făcea operații estetice fără să aibă școală ne-a vorbit despre cum au decurs ultimele luni din viața sa, iar recent, acesta a scos pe piață chiar și o melodie. Greu de crezut, dar da, Matteo cântă!

Matteo Politti vrea să facă bani din muzică pentru copiii cu dizabilități

Matteo Politti vrea o carieră în muzică. Medicul italian despre care s-a aflat că și-a însușit mai multe identități pentru a-și exercita meseria învățată de pe Youtube ne-a spus că nu ar exclude o eventuală participare la Eurovision, însă se mai gândește la asta. (Poți asculta aici melodia lui Politti)
În urmă cu două săptămâni, italianul a lansat piesa „Follow the sun”, care nu a strâns mai mult de 1.000 de vizualizări pe Youtube, însă medicul spune că nu se va opri aici și ne ”amenință” cu alte proiecte muzicale.

Doru Todoruț l-a ajutat cu melodia „Follow the sun”

La melodia pe care a lansat-o de curând a fost ajutat de bunul său prieten, artistul Doru Todoruț.
„În perioada universității am scos 2 melodii cu Sony și am fost DJ într-un club mare din Anglia. Am mixat și în Spania și Italia. Pasiunea mea pentru muzică este una destul de veche”, ne-a declarat Matteo Politti.
„Prietenul meu, Doru Todoruț m-a ajutat să realizez piesa Follow the sun. Banii pe care îi voi câștiga cu această melodie îi voi dona cazurilor de copii cu dizabilități”, a completat medicul.
Matteo ne-a mai spus că pe 15 ianuarie va semna cu o casă discografică de la noi și va ajunge inclusiv la radio, deci sunt semne că Politti are planuri cât se poate de serioase.
În legătură cu scandalul în care a fost implicat, care a rămas cumva în aer, acesta ne-a declarat că este mai bine acum și că a trecut peste toate acuzațiile care i s-au adus.
„Nu pot să dezvălui date din anchetă, dar urmează lucruri bune. După perioada de arest preventiv m-am schimbat și am început să văd viața cu alți ochi. Am văzut cealaltă față a Bucureștiului și m-am gândit să deschid o clinică pentru cei amărâți. Voi ajuta persoanele defavorizate, persoane care nu au din ce să trăiască”, ne-a povestit italianul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×