EXCLUSIV | Cel mai nou cuplu din showbiz-ul din România!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
03/07/2017, 20:25
EXCLUSIV | Cel mai nou cuplu din showbiz-ul din România! GALERIE FOTO

Soarele a ieşit din nou pe strada Cruduţei! Nu a Danielei, ci a sorei mai mari a asistentei TV. Este vorba despre Ana-Maria, care şi-a găsit din nou fericirea în amor.

După o relaţie de lungă durată cu un bărbat pe nume Liviu – o poveste de dragoste cât se poate de serioasă, dacă ţinem cont de faptul că cei doi s-au mutat împreună într-un apartament în Prelungirea Ghencea şi plănuiau chiar să se căsătoreasca -, urmată de o despărţire fără scandal, dar cu răni grave în suflet, Ana-Maria Crudu poate spune că este din nou fericită.

Sora Danielei are un nou iubit. Potrivit surselor FANATIK.RO, este vorba despre un tânăr pe nume Francesco. Bărbatul a absolvit Facultatea de Litere din Cadrul Universităţii Bucureşti şi este celebru în highlife-ul şi în viaţa de noapte din Capitală. Cei doi au fost foarte buni prieteni pentru o perioadă şi, de câteva luni, au decis să ducă relaţia lor la un alt nivel, începând o frumoasă poveste de dragoste.

Ana-Maria este îndrăgostită până peste urechi de Francesco, prezentându-l surioarei ei mai mici, Daniela, care îl agreează foarte mult pe cel care i-ar putea deveni, într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, cumnat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×