Ea e cea mai frumoasă primăriţă din România!

Andrei Trifan  
înFemei frumoase
12/01/2018, 16:48
Ea e cea mai frumoasă primăriţă din România!GALERIE FOTO

Are 33 de ani şi este primar într-o localitate arădeană de doi ani deja! Irina Onescu, primăriţa din Petriş, care a fost producătoare la postul muzical MTV (Music Television) şi organizatoare de festivaluri de muzică în ţară, a părăsit Bucureştiul în urmă cu câţiva ani şi s-a instalat într-un sat arădean cu 500 de locuitori.

A suprins pe toată lumea când a candidat, anul trecut, pentru funcţia de edil al comunei. Avea doar 31 de ani şi a fost aleasă primar cu doar trei voturi în plus faţă de principalul său contracandidat, ea spunând că a fost ”o curiozitate” pentru mulţi localnici, pentru că s-a diferenţiat de restul candidaţilor prin modul de a-i aborda pe oameni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Este cea mai frumoasă primăriţă şi se mândreşte cu asta!

A candidat ca independent, fără niciun sprijin politic, cu sloganul “Hai că putem”. A câştigat voturile şi simpatia oamenilor, dar nici nu i-a dezamăgit pe alegători. Pe lângă faptul că este foarte gospodină, Irina Onescu arată şi foarte bine. Blonduţă, cu nişte ochi superb de albaştri.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×