„Este 16 octombrie” Ce mesaje i-a transmis o blondă din Suceava iubitului ei, după ce s-au despărţit. Ce a urmat întrece orice imaginaţie

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/10/2017, 23:33
„Este 16 octombrie” Ce mesaje i-a transmis o blondă din Suceava iubitului ei, după ce s-au despărţit. Ce a urmat întrece orice imaginaţie GALERIE FOTO

O poveste de dragoste ca în filme, care îi are protagonişti pe doi tineri din Suceava, a devenit virală pe reţelele de socializare. Totul a plecat de la mesajele pe care Ioana le-a transmis lui Razvan pe 16 octombrie, la exact 15 zile după ce cei doi s-au despărţit. Dar să vedeţi ce a urmat!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu exact doi ani, iar imaginile, pe care le puteţi vedea în galeria foto de mai sus, au făcut înconjurul României, mesajele scrise de tânăra blondă pentru iubitul ei înduioşându-i, până la lacrimi, pe internauţi.

În cei doi au ce au trecut de atunci, cei doi aveau să se împace, însă, din păcate, povestea lor de dragoste nu este una cu happy-end. Asta pentru că Ioana a trebuit să părăsească România. Acum, în 2017, tânăra locuieşte în Londra, în timp ce Răzvan a rămas în continuare în Suceava,  cei doi fiind despărţiţi de peste 2.500 de kilometri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×