Escrocul din restaurant a fost prins! Cum opera acesta!

în Stiri de ultima ora
21/04/2018, 20:39
Escrocul din restaurant a fost prins! Cum opera acesta!
Escrocul din restaurant a fost prins!

Un bărbat de 50 de ani din București a fost reținut de polițiști, după ce a păcălit mai multe persoane care se aflau în diferite restaurante. Omul intra în restaurant, se dădea drept angajat, apoi le spunea clienților că au doar bancnote mari și îi ruga să îi schimbe o bancnotă de 500 de lei. Imediat după ce oamenii îi înmânau banii, acesta se făcea nevăzut.

„În perioada 2016 – 2018, la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au fost înregistrate trei plângeri penale privitoare la un bărbat care, sub pretexte false, declinându-şi calităţi mincinoase, a convins persoanele vătămate să îi ofere diferite sume de bani pe care nu le-a returnat.

Escrocul din restaurant urmează să fie dus în instanță pentru mandat de arestare

Cel în cauză se prezenta clienţilor din restaurante ca fiind membru în echipele administrative ale localurilor şi susţinea că au rămas doar cu bancnote de 500 lei în casele de marcat şi ar avea nevoie să schimbe diferite sume de bani în bancnote cu o valoare mai mică, însă, după ce persoanele vătămate îi înmânau sumele de bani solicitate, acesta părăsea respectivele restaurante, fără a restitui banii”, transmite Poliţia Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×