Era să moară! O altă traumă oribilă s-a năpustit asupra Monicăi Anghel

Maria Cristina   
în Stiri mondene
03/06/2018, 09:54
Era să moară! O altă traumă oribilă s-a năpustit asupra Monicăi Anghel GALERIE FOTO

Era să moară! O altă traumă oribilă s-a năpustit asupra Monicăi Anghel. Îndrăgita artistă și-a văzut moartea cu ochii. Una dintre cele mai traumatizante întâmplări din viața sa a fost în momentul în care părinții ei au dus-o la înot. Monica a rămas profund marcată de atunci, fiindcă instructorul ei a aruncat-o într-un bazin cu o adâncime de 10 metri.

De înotat, am învăţat să înot singură, nu de la un instructor, pentru că instructorul pe care l-am avut şase luni la înot a făcut, după părerea mea, cea mai mare greşeală. M-a aruncat în bazinul de la 23 August – era un bazin adânc de 10 metri, ştia că nu ştiu să înot şi am încercat să ies de acolo la suprafaţă, am ieşit, şi el m-a împins înapoi în apă cu un baston, cu un băţ, cu un teu din ăla cu care se spală pe jos… Şi mi-a fost frică. Uterior am învăţat să înot, dar singură, încet, încet…„, și-a amintit Monica Anghel.

Monica Anghel a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a reușit să dea jos peste 25 de kilograme. Toată lumea se întrebă cum a reușit artista să scape de kilogramele în plus.

 Monica Anghel: „Nu vedeam că sunt grasă”

Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul. Mi-am tăiat coloana, anul trecut, iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc. Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problemă. Mă uitam în magazine la hăinuțe super mici”, a mărturisit Monica Anghel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×